TARIFE

Preturi DDD CONTROL

Tarifele variază în funcție de nevoia fiecărui spațiu, de necesarul fiecărui serviciu solicitat, de numărul operațiunilor efectuate, de frecvența lucrărilor, de domeniul de activitate, de urgența serviciului solicitat, plus minus alți factori necunoscuți, descoperiți în locație.

 

Susținem afacerile indiferent de dimensiunea și suprafața acestora, iar pentru asta, am gândit pachete personalizate adaptate cerințelor dumneavoastră. Oferta noastră se aplică și este negociabilă în funcție de buget, de substanțele folosite, de gradul de infestare constatat, de recomandările noastre și de toate cerințele beneficiarului.

SOLICITA OFERTA

Persoane Juridice
Institutii Publice
Asociatii de Proprietari

Persoane Fizice

GANDACI DE BUCATARIE SI ALTI DAUNATORI Tarif interventie
Garsoniere
120 RON
Apartament 2 camere
170 RON
Apartament 3 camere
220 RON
Apartament 4 camere
270 RON
Case interior / exterior
250 RON


PLOSNITE Tarif interventie
Garsoniere
150 RON
Apartament 2 camere
200 RON
Apartament 3 camere
250 RON
Apartament 4 camere
300 RON
Case interior / exterior
300 RON

 

Fiecare intervenție trebuie tratată diferit, serviciul trebuie efectuat prin cascadă, ceea ce implică mai multe tipuri de substanță insecticid, gel, capcane adeziv, atractanți alimentari, feromoni, toate în funcție de consumul sau necesarul fiecărei intervenții.

Oferim colaborare și venim în întâmpinarea dumneavoastră cu prețuri avantajoase, în limite onorabile pentru ambele părți, în funcție de gradul de infestare constatat la fața locului, de suprafață, de substanțele și metodele D.D.D.- dezinsecție, dezinfecție și deratizare folosite, dar și în funcție de pretențiile / dorințele beneficiarului.

Avem un program de lucru flexibil, executând lucrările de dezinsecție și deratiazare după orarul impus de solicitant și putem interveni la intervale de timp conforme cu specificul activității dumneavoastră, fără nici o ezitare.